FAQ

Mijn band is 35 jaar oud kunnen jullie daar wat mee?

Al uw beeldmateriaal neemt per jaar af in kwaliteit. De precieze kwaliteit hangt af van de leeftijd en omstandigheden waarin u uw beeldmateriaal heeft opgeslagen. Doordat u uw beeldmateriaal bij ons laat digitaliseren stopt de achteruitgang van de kwaliteit. Wanneer iets dat u inlevert echt te slecht is voor digitalisatie dan nemen wij hier met u altijd contact over op.

 

Vaak gestelde vragen

Verkopen jullie ook usb-sticks/harddisk?

Ja die verkopen we en ook goed om te weten is dat deze meestal op voorraad zijn. Hieronder de prijzen:

  • Usb-stick 16 gb: €12,95
  • Usb-stick 32 gb: €17,95
  • Usb-stick 64 gb: €26,95
  • Usb-stick 128 gb: €44,95
  • Usb-stick 256 gb: €54,95
  • Harddisk 1000 gb: €64,95
Knippen jullie ook stukjes weg uit het beeld?

Nee, helaas doen we dit niet. Aangezien het heel lastig is om te bepalen welke beelden u weggeknipt wilt hebben, kunnen wij dit niet voor u doen.

Wat mag ik van de kwaliteit verwachten?

De kwaliteit van hetgeen dat u inlevert kunnen wij een klein beetje verbeteren middels onze software. Echter kunnen wij u geen wonderen beloven. De technieken van vroeger zijn niet te vergelijken met de beeldkwaliteit die men nu kan leveren.

Hoeveel minuten kunnen er op een dvd?

Wij kiezen voor kwaliteit daarom kunnen er maximaal 120 minuten op één DVD. Dit verklaart tevens ook de standaardprijs tot en met 120 minuten.

Zetten jullie ook de beelden op harde schijf?

Ja dat doen wij zonder meerprijs! Dit is vrijwel uniek. U kunt zelf een harde schijf inleveren of bij ons een usb-stick of harde schijf tegen zeer scherpe tarieven aanschaffen.

Combineren jullie ook videobanden?

Nee, dit is helaas omwille van logistieke redenen niet mogelijk.

Ik heb een type beeldmateriaal dat niet op jullie site staat, kunnen jullie hier iets mee?

Contacteer ons dan checken wij voor u of we er wat mee kunnen. U helpen dat is ons doel en daar maken wij graag onze tijd voor vrij. Stomme vragen bestaan overigens niet.

In welke bestandsextensie leveren jullie mijn beelden op harddisk?

We leveren uw beelden in een MPEG extensie. De extensie van Super8 en Normal8 varieert. Neem hierover contact met ons op.

Hoe oud mag het materiaal zijn dat ik inlever?

Het oudste materiaal wat wij gedigitaliseerd hebben is afkomstig uit 1944, dat zegt wellicht genoeg. Slecht materiaal komt niet vaak voor. Lever uw materiaal in dan beoordelen wij voor u de kwaliteit.

Digitaliseren jullie ook geluid van analoge 8mm film?

Nee, dit gaat helaas niet.